Permanente make-up onder veilige en hygiënische omstandigheden in Schoonheidscenter Grazioza

Grazioza is the place to be voor permanente make-up

Schoonheidscenter Grazioza in Willebroek bij Antwerpen is dé referentie voor permanente make-up. Om je ook deze behandeling te kunnen aanbieden, doet zaakvoerder Anja Aerts beroep op Joris Stevens, een absolute specialist voor permanente make-up. Na de basisopleiding heeft Joris Stevens verschillende Master Trainingen gevolgd om zich helemaal toe te leggen op het aanbrengen van permanente make-up. Dankzij zijn uitgebreide vakkennis én materiaalkennis geeft hij nu zelf opleidingen in binnen- en buitenland.

Vragen?

Vertrouw op de deskundigheid van Joris Stevens voor je permanente make-up

Bij Schoonheidscenter Grazioza verloopt het aanbrengen van permanente make-up onder uiterst veilige en hygiënische omstandigheden. Joris Stevens gebruikt een gespecialiseerd computergestuurd pigmentatieapparaat, de nouveau contour IQ, dat zowel voor cosmetische als voor medische toepassingen geschikt is. Voor elke behandeling worden nieuwe naalden gebruikt. De gebruikte pigmentvloeistoffen voldoen aan de wettelijke eisen betreffende het Warenwetbesluit tatoeagekleurstoffen en zijn absoluut huidvriendelijk. Na de behandeling krijg je nuttige richtlijnen en een verzorgende zalf mee voor de thuisverzorging. Na vier weken ten slotte verwacht Joris je opnieuw in het center om je make-up te controleren en om eventuele onvolmaaktheden weg te werken. Een professional als hij is pas dan tevreden over zijn werk. Aarzel niet om contact op te nemen met Schoonheidscenter Grazioza voor je permanente make-up, je bent in goede handen!

Een verzorgd voorkomen op elk moment van de dag

Permanente make-up kan toegepast worden op de ogen, de wenkbrauwen en de lippen. En er bestaan verschillende technieken en kleuren om die aan te brengen. Alles hangt af van je persoonlijke wensen en je gelaat. Nadat je vooraf je vraag met Joris Stevens besproken hebt, stelt hij je een behandeling voor die mooi bij je gelaat past. Maar het spreekt voor zich dat jij het laatste woord hebt!

Vragen?
Gelaatsverzorging lichaamsverzorging permanente make-up

Ogen

Permanente make-up op de ogen met de traditionele eyeliner geeft je een volle oogopslag. Daarnaast kan je nu ook opteren voor enkele nieuwe technieken zoals:

  • Shadowed eyeliner: geeft je aangezicht een zachtere uitdrukking 
  • Dubbele eyeliner: je permanente make-up wordt met verschillende kleuren opgebouwd wat mooie combinaties geeft
Gelaatsverzorging lichaamsverzorging permanente make-up

Wenkbrauwen

Ook hier zijn er verschillende mogelijkheden afhankelijk van wat je beoogt.

  • Wenkbrauwen inkleuren: als je dunne, onregelmatige wenkbrauwen hebt of als je een litteken wil wegwerken
  • Wenkbrauwen creëren met de hairstroke techniek waarbij haartjes getekend worden, eventueel in meerdere kleuren
Gelaatsverzorging lichaamsverzorging permanente make-up

Lippen

Je kiest helemaal zelf je kleur, een fijn of een breder lijntje om je lippen te omlijnen, ongelijkheden te camoufleren of uit te schaduwen.

Schoonheidscenter Grazioza

" Gedaan met uitgelopen make-up na je douche of je squashpartij… Ontdek de expertise van Joris Stevens voor permanente make-up! "

Bel ons: 03 866 15 96